Hopp til hovedinnhold
MENY

Søk

 

Ny kunde - vilkår

Velkommen som kunde hos nettselskapet Lyse Elnett. Vi har ansvaret for å levere strøm fram til ditt hus. I tillegg til å ha en avtale om nettleie trenger du også en strømavtale.

Fram til du har inngått avtale med en strømleverandør vil Lyse Elnett levere såkalt leveringspliktig kraft. Dersom du får strøm levert fra ditt nettselskap betaler du en høyere pris for strømforbruket ditt enn nødvendig. Pris for leveringspliktig kraft er bestemt av NVE, Norges vassdrags- og energidirektorat. Leveringspliktig kraft fra Lyse Elnett AS faktureres med Nord Pools månedsmiddelpris + 5 øre/kWh i påslag (inkl. mva.) Etter seks uker øker påslaget til 15 øre/kWh. 

Lyse Elnett sender jevnlig ut brev til nettkunder som ikke har valgt strømleverandør for å informere om hva dette innebærer. Dersom du får et slikt brev er det et signal om at du må ta kontakt med en strømleverandør for å bli kunde på den adressen dette gjelder.

På nettsiden til NVE finner du mer informasjon om valg av strømleverandør.

Vi vil også anbefale deg å sjekke om vi har korrekt informasjon til deg. Dette kan du gjøre ved å logge deg inn på Min Side. Har du ikke bruker kan du opprette nye bruker. Du trenger kundenummer for å opprette bruker (kundenummer finner du på din faktura).

Vilkår for privatkunder Vilkår for bedriftskunder