Hopp til hovedinnhold
MENY

Søk

 
Illustrasjon av regning i papirformat

En faktura for nettleie og strøm

Nye regler gjør at strømleverandører kan fakturere kunder for nettleie på vegne av nettselskap. Dette innebærer at du kan få en faktura for strøm og nettleie fra din strømleverandør. Lyse Elnett tilrettelegger for gjennomfakturering for strømleverandører som ønsker det.

Foreløpig er det et fåtall strømselskaper som har tatt kontakt for å få en slik gjennomfakturering.

En felles faktura
Dersom din strømleverandør har inngått avtale om fakturering med Lyse Elnett, så vil vi sende faktura for nettleie til din strømleverandør som strømleverandør betaler. Strømleverandøren fakturer så deg for nettleie på den samme fakturaen som du får for strøm. Dermed får kunder kun en faktura for nettleie og strøm.

Lyse Elnett har foreløpig inngått avtale om gjennomfakturering med noen strømleverandører. Dersom din strømleverandør har inngått en slik avtale, så vil du ikke lengre få faktura fra oss.

Henvendelser
Dette innebærer at hvis du har spørsmål om ditt strømforbruk eller korrigering av forbruk på faktura eller vil utsette faktura, så er det strømselskapet du skal kontakte og ikke lengre Lyse Elnett.

Du vil fortsatt kunne gå inn på lysenett.no/minside for å se ditt strømforbruk og endre kontaktinformasjon osv.

Dersom du har bestilt annet arbeid fra nettselskap, for eksempel flytting av strømskap, gatelys eller bestilt tilknytning av nytt hus/hytte så blir dette fortsatt fakturert fra nettselskapet.