Hopp til hovedinnhold
MENY

Søk

 
Håvard Tamburstuen er ny direktør i Lyse Elnett

Ny direktør i Lyse Elnett

Nettsjef i Dalane Energi, Håvard Tamburstuen (40), er ansatt som ny administrerende direktør i Lyse Elnett. Tamburstuen har vært nettsjef siden 2009 og har hatt ansvar for plan, utbygging og drift av strømnettet i Dalane Energi sitt område.​​​​

Han var i en kortere periode konstituert som administrerende direktør i samme selskap, og har også vært leder for teknisk stab.

- Først og fremst er jeg litt ydmyk og stolt over å få en slik mulighet. Jeg gleder med til å ta fatt på jobben og utvikle selskapet videre i samarbeid med de ansatte, sier Håvard Tamburstuen om sin nye jobb.

Etter planen vil Håvard Tamburstuen starte i Lyse Elnett 1. september. Selskapet vil da ha 330 ansatte, og står foran store investeringer i oppgradering av strømnettet for å sikre forsyningen av strøm i regionen.  

- I starten vil det viktigste være å bli kjent med organisasjonen og prosjektene det jobbes med. Jeg ønsker å snakke med alle enhetene for å finne de beste løsningene for selskapet, sier Tamburstuen.

Håvard Tamburstuen er utdannet sivilingeniør innen elkraft fra NTNU. Før han begynte i Dalane Energi var Tamburstuen ansatt i CargoNet  som fagleder elektro og beredskap. Han er 40 år, gift og har to barn. Familien bor på Helleland, og han vil pendle til og fra jobben i Sandnes. Hobbyen er jakt og friluftsliv.  

- Det er godt å ha landet denne prosessen med å finne rett kandidat til jobben. Vi har gått flere runder og er fornøyd med å kunne presentere Håvard Tamburstuen som ny direktør, sier Torbjørn Johnsen, administrerende direktør i Lyse Elnett. Han fortsetter som konserndirektør infrastruktur i Lyse når ny direktør er på plass.  

Tamburstuen ble ansatt av styre i Lyse Elnett på styremøte sist fredag.