Hopp til hovedinnhold
MENY

Søk

 

Uten strøm?

Lyse er alltid på jobb for å sikre strøm til alle til enhver tid. Vi kan likevel ikke garantere at feil oppstår og at din bedrift blir uten strøm over lengre tid. Det er derfor viktig å tenke gjennom hvilke behov du har og hva du kan gjøre for å møte dette.

Hvis du er uten strøm, så sjekk sikringer og jordfeilbryter i ditt sikringsskap først. Det kan også være lurt å se om naboer har strøm. Dersom flere er uten strøm i nabolaget er det trolig feil i strømnettet. Ta da kontakt med Lyse.

Dersom feilen er kjent, og den gjelder et større område blir det lest inn melding om dette på telefonen. Vi ber om forståelse for at det kan være kø på telefonen til vårt kundesenter ved strømbrudd.

På vakt 24/7
Strømbrudd kan ha mange årsaker: uvær, lynnedslag, teknisk feil eller uhell ved graving. Lyse er på vakt døgnet rundt for å gi deg strømmen tilbake dersom feil oppstår i vårt nett. Dersom det er større områder som er uten strøm vet vi nok allerede om feilen og jobber så raskt vi kan for å få den rettet.

Oppdager du skader eller mangler på luftnett, kabelnett eller andre el-installasjoner, ring og informer oss Tlf: 51908079 eller send melding til oss på Facebook eller Twitter.

Er du forberedt på eventuelt strømbrudd?
Det kan være greit å tenke gjennom noen ting på forhånd:

Landbruket har også et ansvar for å sikre beredskapen i egen virksomhet, og for mange husdyrprodusenter med stort driftsomfang er det nødvendig å sikre seg egen nødstrøm.

  • Nødstrøm: aggregat selv eller flere sammen om ett felles 
  • Mobillader for bil.
  • Lykt med batteri
  • Batteriradio eller bruk bilradio ved strømbrudd. NRK P1 er en viktig kanal ved store hendelse